Acum citesti
Rabobank și-a prezentat echipele pentru 2012

Nu, nu este o greșeală mai sus. Echipa olandeză a susținut prezentarea oficială a celor 4 echipe ale sale: Rabobank WorldTour Team, Rabobank Continental Team, Rabobank Off-Road Team și Rabobank Women’s Team.

Prima este, fără îndoială, cea mai importantă dintre cele 4 de mai sus. Cele mai importante nume pentru 2012 sunt Mark Renshaw, omul de bază al lui Mark Cavendish în ultimii ani, Matti Breschel, expertul în curse clasice, Robert Gesink, speranța olandezilor pentru victoria în Turul Franței, și Stevem Kruijswiijk, un alt rutier cu potențial mare în cursele pe etape.

Următoarele două au și ele un rol semnificativ. Rabobank Continental este pepinera echipei profesioniste, mai mulți rutieri făcând pasul spre aceasta din urmă de câțiva ani încoace. Echipa de off-road se va baza pe cursele de ciclocros, unde Lars van der Haar a câştigat deja campionatul european de tineret.

Echipa feminină este una solidă, având-o în centru pe Marianne Vos. Obiectivele formaţiei vor fi Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial şi etapele de Cupă Mondială.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 6 =