Acum citesti
Lansare de carte – Europa în 80 de zile

Exista ture si plimbari sau aventuri si expeditii insa nimic nu se compara cu ceva planuit de tine si dus la bun sfarsit, prin forte proprii sau cumulate cu ale prietenilor. Ii poti spune intr-adevar aventura insa ce inveti dintr-o astfel de experienta merge mult mai departe de-o simpla escapada.

Bogdan Matei, impreuna cu un grup de prieteni, a plecat intr-o tura de bicicleta de 80 de zile prin Europa. La intoarcere, dupa ce amintirile s-au sedimentat, Bogdan a ales sa imparta cu noi aventura si invatamintele primite in timpul acestei expeditii. Cu bune cu rele Bogdan ne invita sa-i citim cartea Europa in 80 de zile care va fi lansata saptamana viitoare.

lansare de carte europa in 80 de zile2

Ce ne spune Bogdan despre cartea sa:

„Vara trecută, împreună cu alți doi băieți, am colindat Europa pe biciclete, timp de aproape 3 luni. Am parcurs peste 8300 de kilometri prin 13 țări și prin 10 capitale. Am trecut Carpații, Pirineii și o parte din Alpi, dar ne-am bucurat și de plajă la Marea Nordului, Oceanul Atlantic și Mediterană. Pe scurt: am avut parte de experiența vieții noastre!

Cartea am împărțit-o în două secțiuni: prima tratează călătoria propriu-zisă cu aventurile, problemele și frumusețile de care ne-am lovit, iar a doua prezintă lecțiile pe care le-am învățat în urma acestei călătorii, surprinzând modul în care a face ceva ce alții doar visează, îți transformă viața.”

De astăzi într-o săptămână, marţi pe 20 ianuarie 2015, Bogdan Matei vă aşteaptă la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, str. Plevnei nr. 61, începând cu ora 19 pentru a povesti despre cele întâmplate în cele 80 de zile de pedalat. Cartea Europa în 80 de zile poate fi achiziţionată la preţul de 21 lei, dar cu ocazia lansării aceasta va beneficia de un preţ special.

Sperăm ca această poveste să vă inspire şi să vă determine să vă puneţi în aplicare planurile care sunt în aşteptare de atâta vreme!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =