Acum citesti
A fost lansată aplicația Maramureș Bike!

Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike, anunță lansarea aplicației pentru telefon “Maramureș Bike”, disponibilă atât pentru Android cât și iOS. Pentru moment aplicația conține 32 trasee de bicicletă și 8 pentru drumeție, obiectivul final al echipei de dezvoltare fiind de a încărca cele mai relevante 100 trasee din Maramureș.

Varianta Desktop este mai complexă și dispune de multe filtre, cu ajutorul cărora poți alege ce tip de traseu dorești să vizualizezi, sau în ce regiune a Maramureșului. De asemenea, poți downloada track-ul traseului în format GPX sau KML, opțiune care nu există pe telefon.

Odată track-ul descărcat pe calculator, pentru a-l naviga vei avea nevoie de o altă aplicație specială, instalată pe telefon. Sau îl poți încărca într-un ciclocomputer cu gps. Poți naviga și de pe telefon, direct din aplicația Maramureș Bike, însă doar în sensul că poziția ta pe hartă este afișată și, urmărind traseul afișat tot pe hartă, te poți orienta în teren.

Traseele dispun de toate informațiile esențiale, necesare pentru a înțelege ce fel de traseu este, cum ar fi distanța și diferența de nivel. De asemenea, de la Filtre poți alege cât de greu să fie traseu, tipul recomandat pentru bicicletă, dar și dacă vrei ca traseul să fie în buclă sau între două puncte. Mai mult, există și căutare după cuvinte cheie. Astfel, dacă cunoști un loc în care vrei să ajungi, dar nu știi pe ce traseu îl găsești, îl poți căuta în acest fel. De asemenea, pentru fiecare traseu există o descriere detaliată, iar la unele chiar și video de pe traseu.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 1 =