Acum citesti
Juniorii echipei Tușnad Cycling Team în acțiune

Mai mulţi rutieri de la echipa de juniori şi cadeţi a Tuşnad Cycling Team au participat weekend-ul trecut la Cupa Federației Române de Ciclism pentru Juniori, desfășurată la Cluj Napoca.

Cinci rutieri ai echipei de juniori şi cadeţi ai Tuşnad Cycling Team au participat, între 26 şi 29 aprilie, la două concursuri care s-au desfăşurat la Cluj Napoca. Lotul echipei a fost format din juniorii Gal Oravecz Istvan, Csilip Arpad şi Andras Alpar si cadeţii Sarany Zsolt, respectiv Kovacs Nandor.

Potrivit antrenorului echipei de juniori şi cadeţi, Ruzsa Lehel, primul concurs a fost format din trei etape: 80 km fond,17 km contratimp individual și 40 km circuit.

În prima etapă, cursa a fost decisă pe ultima căţărare, Sarany Zsolt şi Gal Oravecz Istvan terminând pe locurile 5, respectiv 13. Andras Alpar a suferit un accident şi nu a putut continua cursa, iar ceilalţi doi concurenti au sosit în același timp cu plutonul.

În etapa a doua,  Sarany Zsolt a terminat pe locul 4, iar în clasamentul general a urcat pe locul 2, Gal Oravecz Istvan a ocupat locul 4, în clasamentul general terminând pe 9. Kovacs Nandor a sosit pe 5 şi Csilip Arpad pe locul 22.

În ultima zi a concursului s-a desfășurat circuitul, care a inclus patru sprinturi intermediare recompensate cu puncte. Astfel, s-au decis primele 3 locuri, Vlad Bogdan de la Bilal Constanța adjudecându-și clasamentul general al competiției, iar rutierul Gal Oravecz a terminat pe locul secund.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + twenty =