Acum citesti
Două locuri în Turul Italiei 2013 care vor salva niște vieți

Multitudinea de cicliști excepționali pe care Italia i-a oferit și marile competiții care au oferit atât de mult spectacol de-a lungul anilor nu i-au făcut pe italieni să uite de cei mai puțin norocoși. Cel mai recent exemplu este licitația caritabilă care pune la bătaie două locuri în mașina neutră de service a celor de la Vittoria în Turul Italiei 2013.

Desfășurarea lictației este una simplă. Aceasta se desfășoară până în data de 7 iulie și pornește de la 50 de euro. Obiectul licitației este posibilitatea de a petrece cât mai multe zile în mașina tehnică Vittoria Servizio Corse ce însoțește caravana Il Giro, o adevărată aventură și o experiență de neuitat pentru oricare fan al ciclismului. Există două locuri disponibile și, în funcție de suma strânsă, se vor decide și numărul de zile pe care cei doi oameni mărinimoși îl vor petrece în cadrul cursei. Suma câștigată va fi donată LILT (Liga Italiană de Luptă împotriva Cancerului), o asociație din Cuneo.

Cel care și-a adjudecat premiul va fi anunțat în data de 8 iulie, cu ocazia maratonului La Fausto Coppi Selle San Marco. Adresa unde are loc licitația poate fi accesat aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − four =