Acum citesti
Aplicație de smartphone pentru anvelopele Vittoria

iTire Pressure se numește noua aplicație pentru telefoane inteligente a celor de la Vittoria și aceasta te ajută să umfli anvelopele la nivelul optim mulțumită unei liste special făcute pentru acest lucru.

Presiunea din roți este un lucru important cu influență directă asupra performanțelor celui care merge pe bicicletă. Dacă este nepotrivită, atunci rulatul al roții nu mai este fluent, durata de utilizare a anvelopei scade, iar vibrațiile sunt absorbite în mod incorect. În schimb, dacă presiunea este cea optimă pentru anvelopele pe are le folosești, bicicleta devine mai ușor de controlat și jantele nu mai sunt expuse unui pericol suplimentar.

Presiunea potrivită este determinată de greutatea biciclistului, de greutatea bicicletei, de tipul de anvelopă și de suprafața de rulare. Astfel, acest calcul este ceva mai dificil de făcut, așa că Vittoria a conceput aplicația iTire Pressure unde introduci cele două greutăți menționate anterior, suprafața de rulare pe care urmează să mergi, precum și condițiile meteo. Programul calculează presiunea pentru fiecare roată în parte și treaba este rezolvată. Un mic inconvenient este faptul că aplicația permite stabilirea presiunii doar pentru anvelopele Vittoria, în funcție de fiecare model. Cu toate acestea, iTire Pressure arată destul de bine și merită să arunci un ochi pe pagina acesteia. (link)

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − one =