Acum citesti
Vittoria include și căștile în colecția pentru 2013

Firma producătoare de pantofi de ciclism, Vittoria, omonimă cu cea producătoare de anvelope, dar total separată, propune pentru anul următor câteva modele de căști, pe lângă cele de încălțăminte, în domeniul cărora și-a creat deja o tradiție solidă.

Istoria Vittoria Shoes a început în 1976 când Celestino Vercelli, un ciclist profesionist, s-a retras din activitate și a fondat firma. Câțiva membri ai familiei sale deja lucrau în domeniul încălțămintei, dar nu în cel al pantofilor de ciclism, așa că Vercelli a profitat de experiența sa și a pornit producția acestor piese de echipament.

Colecția de căști ce va fi prezentată în toamnă la Eurobike include mai multe modele, dar producătorul nu a oferit o cifră exactă. În schimb, a menționat că prețurile vor oscila între 70$ și 250$, iar vârful de gamă va fi V700 (foto sus), cu schelet din carbon, o greutate de 270 de grame și 25 de găuri de aerisire. Pentru că se află la primul an în care produc căști, Vittoria a externalizat procesul de proiectare și de producție, folosindu-se de cunoștințele unei alte companii italienești specializate în această privință, dar al cărui nume nu a fost făcut public.

Cum era de așteptat, Vittoria nu a neglijat produsul care i-a făcut celebri. Astfel, Hora EVO sunt noua pereche de pantofi de ciclism pentru 2013, un model high-end, produs integral în Italia și care poate fi personalizat la cerere, totul pentru prețul de 425$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =