Acum citesti
Victor și Bravo completează colecția Chrome

După ce Chrome a lansat rând pe rând câte două modele de genți pentru bicicliști, a sosit momentul să scoată la iveală și ultimii doi membri ai gamei pentru 2013. Este vorba despre Victor și Bravo, două genți deloc asemănătoare, dar la fel de utile.

Dintre cele două, Bravo este cel mai versatil, putând adăposti un laptop de 15 inci, tot felul de dispozitive electronice asemănătoare, indispensabile vieții moderne, dar și obiecte precum antifurturi, U-lock sau lanț, o jachetă, chei, camere de rezervă și așa mai departe. Și, având în vedere că modesta capacitate de 20 de litri se poate dubla doar desfăcând niște chingi, avem toate motivele să îl credem capabil pe acest Bravo. Dintre alte trăsături care îl scot în evidență, amintim materialul impermeabil din care este fabricat, compartiment separat pentru laptop, panou pentru partea care vine în contact cu spatele celui care îl poartă și curele în interior pentru securizarea obiectelor transportate. Prețul modelului Bravo este de 160$.

De cealaltă parte, Victor este ceva mai discret. Conceput doar pentru lucrurile de uz zilnic și strict necesar, precum un telefon, o pelerină, eventual o trusă de scule pentru bicicletă și poate un flacon de suc, acest model este dedicat celor care n-au nevoie de un bagaj mare cu ei. Volumul este de 3 litri, iar materialele folosite pentru Victor sunt impermeabile, fie că vorbim de compartimentul principal sau de buzunare. Și ar mai fi de remarcat sistemul de închidere, sau mai bine zis logo-ul de pe acesta. Totul pentru 85$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =