Acum citesti
Alberto Contador revine în pluton

Pentru Alberto Contador, această banală zi de august este capătul unei perioade pe care, cel mai sigur, vrea s-o uite cât mai repede. Azi, el va lua startul în prima sa cursă oficială de după suspendarea dictată în iarnă, Eneco Tour.

Suspendarea a expirat tot astăzi, așa că ibericul a demonstrat cât de dornic este să revină pe roți după ce a stat pe bară mai multe luni și a trebuit să urmărească Turul Franței la televizor. Rutierul va rula tot pentru echipa lui Bjarne Riis, redenumită acum Saxo Bank-Tinkoff Bank, după ce a fost cooptat ca sponsor și magnatul rus Oleg Tinkoff.

Totuși, cursa de 7 zile ce se desfășoară în Olanda nu este obiectivul său, Contador ochind un al doilea succes în Turul Spaniei, ce va debuta în 18 august. El declară că se simte în formă, timpul petrecut departe de curse fiind dedicat antrenamentului. În același timp, sportivul a adresat mulțumiri tuturor care l-au susținut, de la familie și echipă, până la fanii care i-au transmis mesaje pe diferite rețele de socializare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − four =