Acum citesti
Revelstoke: bicicleta all mountain cu roți de 20″

Te-ai gândit vreodată la un full suspension cu roți de 20 de inci? Excluzându-le bineînțeles pe cele low cost, pentru copii. Dacă n-ai făcut-o înseamnă că ți-au luat-o alții înainte și au pus în practică ideea. Așa a luat naștere Revelstoke, lansată sub sloganul The completely different bike.

Împotriva mainstream-ului, Revelstoke ignoră roțile mari de 27.5 sau 29 de inch și vine cu o soluție pe care o consideră revoluționară: utilizarea roților mici, de 20 de inci, pe o bicicletă full suspension, cu un angrenaj foarte sus poziționat ce permite o gardă la sol foarte mare. În plus, beneficiază de suspensii de 180 de mm, mai mari ca cele întâlnite pe orice altă bicicletă pentru all-mountain.

Cadrul este construit din carbon, dar greutatea de 14.5 kg nu pare a fi dintre cele mai mici. Producătorul declară că ampatamentul bicicletei este asemănător cu cel al unei biciclete de munte obișnuite, însă utilizând un set de roți mici, sporește manevrabilitatea bicicletei.

Cei care se gândesc să achiziționeze o astfel de bicicletă vor avea mai multe bătăi de cap. În primul rând este vorba despre lista aproape interminabilă de componente cu care poți dota bicicleta. În al doilea rând este bineînțeles vorba de preț, pentru că va trebui să achiziți nu mai puțin de 7.500 de euro pentru un exemplar de Revelstoke cu dotare standard. Mă întreb totuși câte unități vor reuși să vândă.

Detalii pe roberts-bikes.de.

via Roberts Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + five =