Acum citesti
Rușii de la Tinkoff bat palma cu Bjarne Riis

Se pare că experimentatul Bjarne Riis, conducătorul echipei Saxo Bank, a mai scos un iepure din joben. El a anunțat astăzi ceea ce puțini ar fi crezut și anume că Oleg Tinkov, unul dintre cei mai bogați ruși a devenit co-sponsor al formației daneze prin compania de credite Tinkoff Bank.

Oleg Tinkov a fost implicat în activități de sponsorizare a echipei Katusha, dar în urma neînțelegerilor cu Andrei Tchmil, omul din fruntea respectivei echipe, a decis să înceteze colaborarea. În stilul său plin de abilitate, Bjarne Riis a reușit să îl atragă pe rus de partea sa și a reușit să își scoată echipa dintr-un impas care părea fatal. Și ca isprava să fie completă, Saxo Bank și-a anunțat extinderea contractului de sponsorizare și pentru 2013, alături de Tinkoff Bank.

Așadar, cu un sponsor mai mult decât potent în spate, cu un Alberto Contador care va reveni în competiții în mai puțin de 2 luni și cu un moral mai ridicat decât ar fi sperat acum câteva săptămâni, Riis și echipa sa vor debuta în Turul Franței cu noul echipament și cu noua denumire Saxo Bank-Tinkoff Bank.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =