Acum citesti
Piste de biciclete din lume


Am făcut o mică selecție de fotografii cu piste de biciclete din întreaga lume. Cea mai impresionantă rămâne cea din Regiunea Alicante, Spania, care leagă două orașe, este foarte lată, are două benzi de circulație și este….albastră. Adică arată foarte bine.



Mai jos, galeria foto cu pistele de biciclete din lume.



Vezi Comentarii (5)
  • Pot trai foarte bine si fara ele, prefer ciclism off road unde nu stau cu nasul in gazul masinilor si sa suport toti bizoni cu bemv, plus ca vad si locuri mult mai faine si e mai palpitant.

  • Mda… In Timisoara, cronologic (doar crono-logic, in rest i-logic), au facut asa :

    1. Au facut niste piste caramizii, cu asfalt si un strat de ciment special (care mirosea puternic si foarte diferit de orice mirosisem pana atunci). L-au intins cu mistria, dar trecem peste… sunt facute langa trotuar iar delimitarea de acesta este facuta cu o bordura ingusta, aparenta. Apoi au facut unele identice dar verzi. Eco.

    2. Au facut niste piste de asfalt, pe jumate de trotuar, pe care practic l-au vopsit cu vopsea verde, „de gard” cum ii zic eu, marginite de doua dungi albe si groase. Se merge bine pe ele, nu vreau sa fiu carcotas. Pietonii mai ales apreciaza culoarea care aduce a iarba verde ce trebuie calcata in picioare.

    3. Au facut apoi piste pe pavele, vopsite tot cu vopsea verde „de gard”, ca s-au gandit ca deja ne-au obisnuit de bine cu verdele si o sa bagam botul.

    4. Au facut niste piste care, din economie de vopsea verde „de gard”, sunt practic facute din doua dungi lungi si late de vopsea alba si sunt insemnate doar pe alocuri cu o bicicleta incadrata intr-un dreptunghi verde, pe latimea pistei.

    5. Au facut niste piste, care, din economie de vopsea verde, nu contin strop de verde, nici macar un dreptunghi, nici macar bicicleta, doar niste dungi, dar aici iarasi din economie (…) sunt practic doar trasajele de ghidaj :)) Late cam cat un fermoar :))

    Concluzia : Ce am fost si ce-am ajuns !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =