Acum citesti
Autobuz special și piste pentru biciclete în Poiana Brașov

Primăria Municipiului Brașov are în vedere implementarea unor planuri privind Poiana Brașov ce ar putea face accesul în stațiune și deplasarea prin aceasta mai facil pentru bicicliști. Primul dintre acestea, despre care s-a vorbit public prima dată în luna aprilie a acestui an, vizează amenajarea a 7 kilometri de piste, pe când cel mai recent prevede introducerea unor curse speciale de autobuz din Brașov până în Poiană.

pista_brasov_biciclete

Newsbv.ro este publicația care dezvăluie că Primăria şi Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov se gândesc în mod serios să întroducă respectivele linii de autobuze unde să poată fi transportate și bicicletele. Teoretic, acestea ar urma să funcționeze doar sâmbăta și duminica, fiind introduse mai mult în scop turistic, iar depozitarea bicicletelor s-ar face într-o remorcă atașată autovehiculului.

Aceiași publicație relata despre planurile privind realizare a 7 kilometri de piste pentru biciclete în stațiunea brașoveană. Rețeaua de drumuri speciale urmează să cuprindă cele mai importante restaurante și hoteluri din Poiană, pistele vor avea o lățime de 2 metri și vor fi prevăzute cu locuri de odihnă cu băncuţe, rastel pentru biciclete şi coşuri de gunoi.

Vezi Comentarii (3)
  • Nu inteleg de ce n-ar circula autobuze d-astea in fiecare zi, dar pana la urma e un inceput si asta.
    Pentru redactie: grija mai mare cu adjectivele pronominale 😉

  • Ce rost are sa vorbim despre planuri? Sa vedem ceva facut, nu vorbe. De astea ne-a saturat toti.
    Oprescu nu promitea marea cu sarea la inceput, ca sa il voteze biciclistii? Si ce-a facut ulterior? Mai rau de cum era.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =