Acum citesti
Sorin Oprescu despre pistele de biciclete din București

Poți urmări interviul cu primarul Sorin Oprescu invitat în emisiunea lui Radu Soviani de pe 25 martie 2013, în materialul de mai jos. Concluziile îți aparțin, pe care suntem foarte curioși să le aflăm.

Vezi Comentarii (5)
  • Puteati doar sa dati un share pe FB nu sa-l bagati pe site doar sa mai luati putin trafic. Articol de 34 de cuvinte. Foarte profi Freerider, penibil.

  • Nu toți cititorii de FreeRider.ro au și pagină de Facebook. Am fost avertizați că băgăm prea mult conținut pe Facebook dar pe site nu. Dacă o facem invers iarăși nu este bine. Se pare că este imposibil să mulțumești pe toată lumea, nu că n-am fi știut asta, dar este o confirmare în plus. O zi faină să ai!

  • mulțumim foarte mult pentru informații, mai ales ca acest site este destinat pt. bicicliști.
    Nu vă luați dupa toți „feisbucii”, eu sincer nu am cont pe FB și nici n-am sa-mi fac. Țineți-o tot așa. Domnul să vă binecuvinteze să reușiți cu piste pt. biciclete.

  • Jaf la drumu mare sau mai bine zis jaf si la pistele de biciclete in ideea ca „romanu` e prea prost sa-si ceara drepturile de cetatean si contribuabil tocmai la piste de biciclete” . Daca s-au facut jafuri cu autostrazile , cu majoritate infrastructurii si inca se fac si nimeni nu e tras la raspundere apoi conform logicei jefuitorilor „daca furam si la piste de biciclete e un mizilic nebagat in seama” . Rusine sa va fie tuturor celor care va furati singuri caciula si tara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − seven =