Acum citesti
NS Bikes Aerial Pro (2011)

În căutarea celor mai ușoare pedale de tip platformă, pentru o arie mare de utilizare, ne-am oprit asupra celor propuse de NS Bikes, modelul Aerial Pro 2011. De ce? Pentru că se numără printre cele mai ușoare pedale din aluminiu din lume (nu punem în calcul pedalele de tip platformă cu ax de titan și corp din magneziu, deoarece joacă în cu totul altă ligă de preț).

Astfel, cei de la NS Bikes au reușit să creeze un set de pedale, foarte înguste, care nu pun pe cântar mai mult de 400 de grame. Sunt dotate cu rulmenți pentru durabilitate și s-au dovedit a fi rezistente în timp la loviturile încasate de pe diversele trasee. După aproximativ 1 an de exploatare, acestea se prezintă în continuare în formă bună, nu au joc și nu prezintă fisuri în urma loviturilor puternice.

Cei 10 pini montați pe fiecare față a pedalei, sunt suficient de înalți pentru a-ți oferi o priză foarte bună a tălpii încălțămintei (de preferat cu talpă cât mai dreaptă) dar și suficient de periculoși dacă ai ghinionul să-i atingi accidental. Nu vor ezita nicio secundă să-ți perforeze pielea, prin urmare un set de protecții este recomandat dacă le exploatezi în condiții extreme. În cazul în care se deteriorează, pinii pot fi deșurubați cu mare ușurință, ca apoi să fie înlocuiți cu unii noi.

Lățimea este suficientă astfel încât să ai o suprafață de contact mare. De asemenea, acestea sunt ușor de nimerit chiar și după realizarea unui trick care necesită desprinderea tălpii de pedală.

Pentru cine sunt aceste pedale?

Ns Bikes Aerial Pro 2011 pot fi utilizate atât de profesioniști cât și de amatori. Și chiar de către cei care fac plimbări de duminică și-și doresc cu ardoare un set de pedale foarte ușor și durabil.

Ce variante de pedale mai am?

Cu un buget semnificativ mai mic, poți opta pentru pedale de plastic (spre exemplu Eastern, cu 30 de grame mai grele, dar mult mai ieftine). Dacă vrei să pășești în liga superioară, ai la dispoziție pedalele NukeProof (294 de grame, 800 de lei).

Nu sunt însă prea sigur care va fi părerea ta despre costul destul de piperat. Pedalele NS Bikes Aerial Pro 2011, pot fi achiziționate pentru aproximativ 380 de lei. Dacă bugetul ți se pare prea mare, ai la dispoziție modelul Aerial, cu aproximativ 70 de grame mai greu, dar oferit pentru doar 125 de lei.Pentru ambele modele, există o mare varietate de culori din care poți alege.

Pe scurt, ușor nu înseamnă neapărat și fragil, iar pedalele de față ne dovedesc acest lucru. Dacă suma destul de mare nu reprezintă un obstacol în calea ta, acestea se numără printre cele mai bune, ușoare și eficiente pedale de tip platformă din aluminiu pe care le poți achiziționa.

Greutate : 390 grame

Utilizare : Mountainbike, BMX

Vezi Comentarii (3)
  • foarte bune aceste pedale,,m-am convins de calitatea celor de la NS Bikes,le am de aproximativ 1 an modelul Pro si am avut ocazia sa le testez si in conditii mai brutale pe trasee mai dificile,se deterioreaza in schimb usor atunci cand iau contac cu asfaltul,deci atentie cum pedalati in oras!le recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de pedale usoare,rezistente,aspect placut si un pret care confirma toate acestea,eu le-am achizitionat de pe playbike!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + one =