Acum citesti
Bontrager Elite Road sunt noile pedale oferite de producătorul american
Bontrager Elite Road pedale

Bontrager tocmai a anunțat lansarea unui nou produs care poartă numele său, este vorba de pedalele de șosea Elite din carbon, compatibile cu plăcuțe Look KÉO. Deși nu sunt primele pedale produse de Bontrager, acestea sunt totuși primele fabricate din carbon.

Bontrager Elite Road pedale

Pedalele dispun de o suprafață mare de contact cu plăcuța instalată pe pantof. Suprafața este fabricată din oțel, iar rolul ei principal este protejarea carbonului. Noile Elite Road dispun de reglaj al tensiunii de eliberare a pantofului, printr-un șurub amplasat pe partea din spate a pedalei. Axul este fabricat din oțel, iar rulmenții sunt capsulați pentru a asigura o durată de viață cât mai lungă.

Bontrager anunță că noile pedale nu sunt susținute de Look Cycle International, iar în pachet vei primi o pereche de de plăcuțe roșii Wellgo. Totuși, pedalele sunt compatibile KEO, iar plăcuțele roșii cu care se livrează, oferă o “libertate” de 6 grade. Acestea pot fi înlocuite dacă vrei, cu orice alte plăcuțe compatibile Look KEO. De la Bontrager poți cumpăra separat plăcuțe originale care oferă libertate de 9 grade.

Bontrager Elite Road pedale

Greutatea anunțată pentru noile pedale Bontrager Elite Road este de 250 g / pereche, așadar destul de ușoare. Prețul anunțat este de 480 Lei / pereche.

Importator: Surmont

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 10 =