Acum citesti
TriRig a lansat pe piață pedalele de 35 de grame

Numărul de grame pare să fie inamicul predilect al unor producători de componente, iar în fruntea războiului declarat acestuia, TriRig se situează în avangardă. Vârf de lance sunt pedalele automate care cântăresc 71 de grame/pereche și care propun un sistem diferit de prindere al plăcuțelor.

Produsul celor de la TriRig, Mercury, nu este nou nici prin greutate, nici prin modul de prindere. Ultralite Sports își prezenta în septembrie 2012 perechea de pedale Nimbus ST, care diferă de Mercury prin cele aproximativ 21 de grame în plus și paletă de culori disponibile.

Dacă felul în care funcționează sistemul de prindere este identic cu cel al Nimbus ST, Mercury are un avantaj în ceea ce privește greutatea. O singură pedală cântărește 35,5 grame, o plăcuță 19 grame și șuruburile aferente acesteia 6 grame. Așadar, gramajul total al perechii se învârte în jurul valorii de 120. Și prețul este mai scăzut decât în cazul competitorului, cifrând 249$, singurul impediment al achiziției fiind data de disponibilitate, stabilită pentru luna martie a acestui an. Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Via TriRig.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one − 1 =