Acum citesti
Pedale Nukeproof Neutron – doar 294 de grame!

Nukeproof Neutron joacă în liga celor mai ușoare pedale din lume, de tip platformă. Cu doar 294 de grame, acestea cântăresc jumătate din greutatea unor pedale entry sau chiar mid-level.

Cum au reușit cei de la Nukeproof să atingă limita minimă a greutății? Aparent simplu, prin utilizarea a două materiale râvnite în industrie: titanul și magneziul. Astfel, corpul lui Neutron este realizat CNC din magneziu iar axul din titan, combinația oferind un set de pedale foarte ușore și foarte rezistente.

Desigur, trebuie să menționez și alte calități ale acestor pedale: oferă o aderență de invidiat, nu adaugă grame în plus bicicletei, au o construcție low-profile iar rulmenții vor asigura o funcționalitate de vis. Mai mult, cei 10 pini care se regăsesc pe fiecare dintre fețele pedalei, pot fi oricând înlocuiți.

Nu te aștepta la un buget mic pe care urmează să-l pregătești pentru a intra în posesia lor, dar vestea bună este că poți achiziționa versiunea cu corp din aluminiu și ax din titan (374 grame perechea) sau cu corp din aluminiu și ax din CrMo (438 de grame), ambele mai grele, dar mai accesibile din punct de vedere al prețului.

Nukeproof este prezent în România prin SixPack Sport SRL. Alte detalii pe nukeproof.com.

via Nukeproof

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =