Acum citesti
Wheeler Raptor 2012


Ghici cine s-a întors? Wheeler vrea să intre dinnou puternic pe piața de MTB-uri cu noul model Raptor 2012, dezvoltat de la zero. Acesta va împărți platforma cu alte trei modele noi, Hornet, Passera și Ramp. Vor utiliza același sistem de amortizare, denumit SSP (Super Single Pivot) care este deja patentat de către producătorul taiwanez.



Sistemul previne intinderea lanțului în timpul pedalării pe trasee puternic denivelate iar construcția cu rulmenți a prinderilor elementelor ce compun bascula, va asigura o rigiditate sporită cadrului. Toate cele patru modele vor beneficia de o basculă realizată din carbon. Greutatea cadrului nu ar trebui să depășească 2.1 kg, fără a include amortizorul spate.


Modelul Raptor este gândit pentru Enduro și oferă o cursă de amortizare de 180 de mm. Cu toate acestea, producătorul menționează că nu este o bicicletă de Freeride ci mai degrabă un Long Travel Enduro. Greutatea totală a bicicletei va fi de doar 13,5 kg, o valoare foarte bună raportată la cursa de amortizare, la echipare și la traseele pe care poate fi utilizată.


Date tehnice complete cât și prețuri vor fi anunțate în curând.


via MTBNEWS


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − ten =