Acum citesti
Biciclete personalizate BigShot


Nu este primul producător de biciclete urbane pe pagina căruia îți poți personaliza și cumpăra direct bicicleta, dar este primul care oferă o gamă ceva mai largă de fixie-uri și singlespeed-uri.



Fie că dorești s-o utilizezi pentru pistă sau pentru oraș, BigShot Single Speed poate fi livrată în foarte multe combinații de culori. Cadrul este realizat din oțel de calitate, are o geometrie excelentă, un cadru cu urechi verticale și este dotată cu un butuc de tip flip flop (poți trece oricând de pe single speed pe fixie).


Cu o greutate între 9.9 și 10.4 kg se anunță a fi o bicicletă competitivă raportată la concureță. Cei de la BigShot oferă și modelul Mini Polo Bike, o bicicletă cu roți de 20 de inci, dar înaltă, gândită special pentru fanii polo-ului pe bicicletă. Este disponibilă doar într-o serie limitată cu aceeași posibilitate de a fi comandată în diverse nuanțe personalizate.


Costul pentru TrackBike este de 385$ iar pentru Polo Bike de 320 $. Bicicletele pot fi comandate direct de pe pagina producătorului, la adresa bigshotbikes.com.


via Big Shot Bikes



Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =