Acum citesti
Tușnad Cycling Team, la debutul sezonului competițional

Echipa continentală românească Tușnad Cycling Team va lua startul mâine, 10 martie, în prima competiție oficială a echipei din acest sezon, Memorialul Nevio Valcic, care se desfășoară în Croația.

La startul competiție se vor alinia 9 din rutierii echipei: Bernatonis Marius, Braico Alexander, Cioban Sergiu, Csicsaky Tamas, Gerganov Evgeni, Novak Eduard, Sebestyen Szabolcs, Ternovsek Marcel și Lazar Nandor.

Managerul echipei, Torok Attila, a precizat că sportivii nu au ca obiectiv  câştigarea cursei ci doar intrarea în forma competiţională şi testarea pregătirii desfăşurate până acum. În plus, există ciclişti noi intraţi în echipă care trebuie să se obişnuiască cu colegii lor. Principalul lucru urmărit este observarea formei sportive în care se află după zilele petrecute în cantonament tot în Croația.

Acestea sunt curse de pregătire, pentru a intra în forma competiţională şi pentru a vedea dacă pregătirea de iarnă a fost eficientă. Avem oameni noi, cum ar fi Gerganov şi Bernatovis, care trebuie să se obişnuiască cu colegii lor şi echipa trebuie să se închege, a spus managerul Tuşnad Cycling Team.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − one =