Acum citesti
BURAsl, cursiera ușoară de la Neilpryde

Greutatea este un aspect care face diferența de cele mai multe ori. Din orice punct ai privi, greutatea bicicletei este importantă când vine vorba de performanțe și mai ales de urcat munți.

Neilpryde și-a propus să producă o cursieră ușoară, dar care să nu compromită rezistența și rigiditatea și nici să nu diminueze din performanțele acestor două aspecte.

După mai multe teste, inginerii companiei au ajuns la concluzia că rigiditatea axului pedalier și a frontube-ului este adesea sacrificată pentru a mai rade din gramele suplimentare. Folosind aceste informații, precum și experiența de peste 20 de ani în construcția de echipamente din carbon, Neilpryde a dezvoltat BURAsl, o bicicletă destinată urcării celor mai provocatoare pante.

Secretul BURAsl constă în tehnologia OTP (Optimised Tube Profile) care oferă un echilibru foarte bun între rigiditate și greutate. Pe alocuri, cadrul este ranforsat pentru ca transferul de energie să fie eficient.

Cadrul BURAsl cântărește 750 de grame (mărime L) și se poate monta pe acesta bottom bracket PressFit 30. Bicicleta completă va fi disponibilă de anul viitor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + 13 =