Acum citesti
Salsa Woodsmoke 27plus, multivalentă, pentru cei plictisiți de convențional

Salsa aruncă anul acesta în joc noul Woodsmoke, un hardtail din carbon care nu prea seamănă cu nimic de pe piață. În fine, bicicleta este destul de capabilă dat fiind faptul că poate găzdui atât roți în formatul 27plus cât și roți cu un diametru de 29 de inch. Mai mult decât atât, se pot instala pe ea și roți 29plus, așadar ai la dispoziție aproape toate standardele de roți disponibile la momentul actual pe un singur cadru.

Geometria este de asemenea impresionantă, cel puțin în cifrele înșirate pe hârtie: un chainstay cu o lungime de doar 409mm poate fi numit senzațional, iar un headtube amplasat la 67.8 grade, unul de apreciat pentru un hardtail multivalent. Dacă vei opta pentru o furcă de 140mm, atunci unghiul headtube-ului se modifică la 68.3 grade, desigur, partea din față fiind mai ridicată datorită cursei mai mari a furcii. La instalarea unor anvelope de 29 de inch, geometria se modifică din nou.

Tot de apreciat este și sistemul de prindere al urechilor, care permite să mărești sau să micșorezi ampatamentul, astfel încât să obții un control mai jucăuș sau o stabilitate mai mare, în funcție de preferințe.

iar după cum observi, bicicleta aceasta a pregătit mai multe surprize decât ți-ai fi putut imagina la început, inclusiv un chainstay diagonal pentru partea cu transmisia (astfel încât să scapi de orice zgomot produs de lovirea basculei de către lanț). Mai pune în calcul și cele 4 prinderi de bidon și iată că obții probabil una dintre cele mai multivalente biciclete de pe piață.

Prețurile pornesc de la 2.199$ și pot ajunge până la 4.299$ pentru versiunea echipată cu transmisia Sram X01 Eagle, iar întreaga ofertă poate fi consultată pe site-ul salsacycles.com.

via Salsa

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 8 =