Acum citesti
Bicicleta pentru iarna si zapada de la Salsa Cycles


Intr-una din lunile toride de vara anuntam lansarea modelului Salsa Mukluk, o bicicleta pentru iarna care iubeste zapada. Producatorul a avansat acest model de la gradul de prototip la gradul de productie de serie si ne ofera acum mai multe detalii in ceea ce priveste echiparea acestuia.



Bun, deci ce avem aici? O bicicleta cu roti de 26 si un cadru hardtail realizat din aluminiu 6061 T6. Salsa sustine ca unghiurile cadrului au fost special gandite pentru o stabilitate crescuta pe traseele acoperite cu zapada. In acest sens, gatul cadrului a fost lungit, bascula marita iar centrul de greutate coborat, cu ajutorul pozitionarii mai joase a Bottom Bracket-ului.


Anvelopele sunt un adevarat deliciu : 26″ cu o latime de 4.0″. Bineinteles, o anvelopa atat de lata avea nevoie si de o janta pe masura. Latimea jantei masoara nu mai putin de 100 mm.


Greutatea totala a bicicletei este de 15.51 de kg, o valoare apropiata de cea a bicicletelor de downhill. Totusi, modelul Mukluk este oferit doar cu o furca fixa. Franele pe disc sunt mecanice si provin de la Avid, modelul BB7 cu discuri de 160 de mm.


Poti obtine mult mai multe detalii despre Salsa Mukluk pe salsacycles.com/bikes/mukluk/.


via | Salsa Cycles


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =