Acum citesti
Un Fat Bike serios: Salsa Beargrease XX1 2014

Salsa se numără printre pionierii în domeniul Fat Bike-urilor. Nu doar că au fost printre primii care au construit astfel de biciclete dar au investit constant în tehnologie, venind cu soluții noi în fiecare an. Iar pentru 2014 au pregătit un Fat Bike cu cadru din carbon, botezat Beargrease.

salsa_beargrease_1fr

Acesta va avea montată o furcă construită tot din carbon și va fi dotat cu un sistem de transmisie Sram XX1, cu o foaie cu 28 de dinți și 11 pinioane, în formatul 10-42 de dinți. Frânele provin tot de la Sram, modelul XX cu disc de 160 de mm montat pe roata de față și de 140 mm montat pe roata de spate. Anvelopele cu o grosime de 4 inch, pliabile, în versiunea Ultralight, provin de la 45N, modelul Dillinger.

salsa_beargrease_2

Salsa a gândit modelul Beagrease ca unul pentru racing. Geometria este orientată către agilitate, dar cu toate acestea greutatea este distribuită corect pe ambele roți, astfel încât să corespundă și celor mai exigente cerințe. Greutatea cadrului este de 1.250 de grame, iar cea a furcii de 720 de grame. Downtube-ul este foarte lat, headtube-ul este conic iar triunghiul posterior al cadrului permite instalarea unor anvelope cu o lățime de până la 4.8 inch, pe jante late de 100 de mm.

Mai multe informații pe salsacycles.com.

via Salsa

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eighteen =