Acum citesti
Bicicleta pentru zapada Salsa Mukluk

Pe principiul „omul intelept isi face vara sanie si iarna car” cei de la Salsa Bikes au dezvoltat deja un model de bicicleta ce poate fi exploatat in deplina siguranta iarna. Pe scurt, o bicicleta pentru zapada. Mukluk este de altfel primul model de acest gen, conceput de renumitul producator american.


Salsa Bikes se lauda cu faptul ca modelul este in prezent testat atat in Minnesota cat si in Alaska, in conditii de iarna grea. In afara de zapada, acesta a fost testat si pe teren acoperit cu nisip, astfel incat sa simuleze cat mai bine un teren acoperit cu zapada afanata. Desi producatorul afirma ca a pus accent puternic pe confort, modelul Mukluk este un hardtail cu furca fixa, si nu beneficiaza de niciun fel de suspensie. Cel mai probabil, la confortul acesteia contribuie din plin si anvelopele de dimensiuni mai mult decat generoase, acestea fiind responsabile pentru preluarea multor socuri.


Pozitia biciclistului a fost coborata, astfel incat acesta sa ramana in control in orice situatie, putand sa-si utilizeze picioarele pentru a corecta cat mai facil traiectoria bicicletei. Unghiurile cadrului au fost special gandite ca sa ofere un handling mai greoi, insa acesta va face bicicleta mult mai stabila la viteze joase.


Informatii complete obtii chiar de pe blog-ul celor de la Salsa, facand click aici.


via | Salsa Cycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 5 =