Acum citesti
Surly Midnight Special s-a adaptat la standardele moderne
Pacer se remarcă în colecția de biciclete Surly cu anvelope mari. Pentru Surly, Pacer a fost mereu cursiera din colecție, specializată pe șosea – până acum! Midnight Special este un cadru complet nou, dar păstrează ceva din originalul Pacer, chiar și câteva tuburi ale cadrului. Noul Midnight Special e construit în jurul ideii road plus, pentru a crea o bicicletă care să se comporte excelent atât pe șosea cât și pe teren mai dificil – o bicicletă pentru utilizare zilnică pe toate tipurile de drumuri.

Midnight Special este în mod evident un Surly, dar înglobează un număr impresionant de noi standarde. În față e un headtube de 44 mm pe care se poate monta dacă se dorește o furcă conică din carbon (dar vine din fabrică tot cu modelul din oțel 4130). Prinderile de etrieri sunt flat mount. Triunghiul principal din oțel cromat 4130 ED are o mulțime de prinderi pentru portbagaje și aripi. Ambele roți au ax thru de 12×100 respectiv 12×143 mm, chiar dacă acestea se introduc în cadru în mod clasic, prin culisare.

Surly a construit bicicleta în jurul anvelopelor WTB Horizon 650bx47 mm, dimensiunea maximă acceptată fiind de 650bx2.2 sau 700cx42mm.

Midnight Special oferă un număr impresionant de mărimi, întro 40-64 cm.

În echipare completă, Midnight Special include o transmisie SRAM Rival 22 2×11 cu angrenaj 50/34t SRAM S390 și casetă Sunrace 11-32. Frânele sunt TRP Spyre mecanice cu prindere flat mount iar roțile au jante Alex XD Elite cu butuci Formula. Prețul pentru bicicleta completă este de 1799 $ iar cadrul în set cu furca au un preț de 625 $, fiind deja disponibile la distribuitori.
Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.
Informații de pe bikerumor.com
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 11 =