Acum citesti
Salsa Beargrease: un Fat Bike ce cântărește doar 12 kg!

Nu ar fi trebuit să mai dureze prea mult până la apariția Fat Bike-urilor puse la dietă. Salsa este primul producător care face acest pas hotărât și lansează noul model Beagrease, ce cântărește doar 11.93 kg. În condițiile în care un Fat Bike cu echipare standard și cadru din oțel cântărește aproximativ dublu.

salsa_beargrease_2014_1

Secretul constă în utilizarea carbonului atât pentru cadru cât și pentru furcă, dar și a unor componente alese pe sprânceană. Poți opta pentru o configurație cu componente Sram XX1 sau X9. Kit-ul pentru cadru conține cuvete, furcă, butuci și un adaptor pentru prinderea schimbătorului de foi, dacă vei vrea să folosești unul. Cadrul cântărește doar 1.275 de grame, mai puțin decât o anvelopă, așa cum declară amuzați cei de la Salsa. Cadrul va putea fi achiziționat separat pentru 2.599$.

salsa_beargrease_2014_2

Versiunea lui Beargrease, echipat cu Sram x9, va cântări ceva mai mult: 13.26 kg. Prețurile pentru biciclete nu au fost momentan comunicate, dar se pare că vor costa cu doar 500$ mai mult decât versiunea cu cadru din aluminiu.

via Salsa

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − 1 =