Acum citesti
NS Bikes lansează prima bicicletă pentru Enduro, Soda Air

Iată că cel mai popularizat segment de biciclete, enduro, primește pentru 2013 un nou concurent. De data aceasta din Polonia, cu dragoste. Pentru noul Soda Air, care urmează să umple golul dintre All Mountain și Freeride, cei de la NS au apelat la rider-ul de downhill Maciek Kucbora, care nu se ocupă doar de proiectare și design ci și de marketing și strategie.

Noua bicicletă va cântări 15 kg, din care cadrul contribuie cu 3.35 kg. Nu este cel mai ușor cadru pentru enduro, pentru că a fost proiectat pentru Freeride, modelul Soda existând deja în gamă, în schimb este foarte solid așa cum îl descriu cei de la NS și s-a dovedit capabil în decursul ultimilor doi ani. Bascula este foarte rigidă și permite reglarea curseri, iar rulmenții sunt de dimensiuni mari pentru durabilitate crescută.

Ca bicicletă completă, Soda Air va fi echipată printre altele cu o furcă Rock Shox Lyrik R Solo Air, un sistem de transmisie 1 x 10 (Sram X7) și frâne Avid Elixir 5. Prețul recomandat este de 3.200 de euro.

via NS Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 16 =