Acum citesti
Cursiere de anduranță: Kona Zone Two

Categoria cursierelor de anduranță devine tot mai populară, așa că producătorilor nu le rămâne decât să acționeze în consecință. Kona propune în acest sens Zone Two, primul lor model endurance, o bicicletă de șosea care incorporează atât calități pentru un confort ridicat, cât și elemente de înaltă tehnologie.

Cadrul este fabricat din carbon, folosind aceleași țevi Deda pe care cei de la Kona le-au folosit și până acum. Componenta centrală este de tip monococă și, împreună cu furca, reușește să țină greutatea sub 1 kilogram în ceea ce privește acest ansamblu. În conformitate cu destinația ei, Zone Two poate fi echipată cu anvelope de 28mm lățime, are un bottom bracket BB30 pentru un plus de rigiditate și un angrenaj compact ca să faciliteze abordarea tuturor șoselelor, indiferent de profil.  Echiparea este reprezentată de setul Shimano Ultegra, iar mărimile în care este disponibilă bicicleta variază de la 49 la 61 de centimetri.

Vezi Comentarii (2)
  • Pai ce naiba sa mai zic,si eu am ultegra pe bicicleta si sa fiu la naibii daca nu sta rezemata cand nu sunt eu pe ea:))))sora,tiagra,105 ,veloce,dura ace….fara om,sunt doar fiare.hai noroc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + three =