Acum citesti
Noul Norco Magnum pentru DirtJump

Misiunea principală a lui Magnum este aceea de a te susține pe cât de mult posibil în probele de DirtJump. Însă aceasta se poate descurca la fel de bine și pentru trick-urile de street. Fiind cea mai avantajoasă ofertă a celor de la Norco în materie de biciclete pentru DirtJump, echiparea acesteia este entry-level.

Magnum va fi livrat cu o furcă RST Dirt și cu anvelope Kenda K-Rad 26 x 2.3 care promit să asigure suficientă aderență. La capitolul sistem de transmisie, ai la dispoziție un schimbător Shimano Acera pentru 8 pinioane și un angrenaj FSA Step Up DH cu o singură foaie cu 36 de dinți. Frânele ce echipează noul Magnum nu sunt strălucite, însă par a fi suficiente pentru opririle pe distanțe scurte. Acestea provin de la Promax, beneficiază de roatoare cu un diametru de 160 mm și sunt conectate la un set de manete Tektro.

Greutatea nu este mică deloc, cele 14.95 kg putând să devină o povară în afara traseului de Dirt. Chiar dacă echiparea nu strălucește, oferta este destul de bună, deoarece bicicleta nu va costa mai mult de 560 de euro. Și să nu uităm că vorbim de un brand premium: Norco.

Informații suplimentare pe norco.com.

via Norco

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − fifteen =