Acum citesti
Echipa X-Fusion în 2012

Andrew Taylor, Jack Fogelquist și Tyler McCaul vor continua să utilizeze suspensiile X-Fusion și în 2012. Cei trei locuiesc foarte aproape de sediul X-Fusion din Santa Cruz, California. Producătorul explică cât de important este să-i aibe mereu în preajmă pentru testarea noilor produse și pentru obținerea unui feedback rapid.

Andrew Taylor a semnat cu X-Fusion încă din 2007, acesta fiind deja al 6lea sezon în echipă. Aflat la al 3lea sezon în echipa X-Fusion, colegul său, Tyler McCaul declară: „ultimii doi ani la X-Fusion au fost extraordinari pentru mine și sunt gata să semnez dinnou cu ei în 2012! Ca rider, avem mare încredere în componentele pe care le utilizăm pe bicicletă, iar X-Fusion reprezintă un brand de încredere. Îmi place de asemenea ideea de a fi aproape de sediul companiei, X-Fusion aflându-se în orașul meu natal. Este foarte simplu să lucrăm astfel.”

Toți cei trei rideri utilizează diferite produse X-Fusion. Modele precum velvet sau Vengeance vor putea fi găsite pe biciclete lor, alături de amortizoarele o2, Vector sau Vector Air.

X-Fusion nu și-au anunțat momentan intenția de a intra pe piața românească. Informații suplimentare pe xfusionshox.com.

via X-Fusion

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + nineteen =