Acum citesti
Nox Phoenix 2012

Prezentam în urmă cu ceva timp un o bicicletă cu cadru din carbon pentru DirtJump. Se afla în stadiul de prototip iar producția pe viitor era incertă. Cei de la Nox Cycles însă, nu au stat prea mult pe gânduri și oferă deja de acum prima bicicletă din lume de serie cu un cadru din carbon.


Botezat Phoenix D4X, acesta va fi disponibil în două versiuni, utilizabile pentru DirtJump și 4X. Greutatea cadrului variază în funcție de disciplina căreia îi este destinat. Astfel, versiunea pentru DirtJump va cântări 1.690 de grame, iar cea pentru 4X 1.740 de grame. Poate fi utilizat atât ca single speed cât și cu o casetă de pinioane. Dacă te decizi să-l folosești cu o casetă de pinioane, tot ce va trebui să faci în acest sens, va fi să achiziționezi cadrul cu urechea pentru prinderea schimbătorului.


În mod evident, în dreptul Bottom Bracket-ului va exista o prindere ISCG pentru un chainguide. Noul Phoenix D4X va fi disponibil doar în dimensiunea S și doar în combinația de culori Melon/negru. Cadrul este oferit pentru 999 de euro, dublul prețului unui Santa Cruz Jackal spre exemplu. Diferența de greutate între cele două este însă de aproximativ 500 de grame.


Dacă dorești bicicleta asamblată, va trebui să scoți din buzunar 1.799 de euro pentru versiunea de Dirt (single speed) și 2.999 de euro pentru versiunea de 4X (cu casetă de 9 pinioane).


Alte informații pe Nox Cycles.


via Nox


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 6 =