Acum citesti
Rocky Mountain Slayer: armă pentru Slopestyle

Și nu vorbim aici de o armă ca oricare alta ci de una care a fost studiată minuțios înainte de a fi lansată. Rocky Mountain Slayer Slopestyle a necesitat 2 ani pentru dezvoltare, la care și-au adus contribuția rideri precum Geoff Gulevich, Jordie Lunn, Jarrett Moore sau Wink Grant.

Design-ul suspensiei aduce mai degrabă cu cel al unor biciclete de All Mountain, însă cei de la Rocky Mountain susțin că au ales această variantă, pentru ca noul Slayer să ofere un feedback cât mai bun atunci când pedalezi puternic. În orice caz, aceasta este una dintre cele mai reușite biciclete de Slopestyle sau DirtJump pentru anul viitor. Privește doar țeava inferioară care ar trebui să-ți ofere un indiciu despre rezistența oferită de cadru.

Apoi, îndreaptă-ți privirea către restul de țevi hidroformate și într-un final asupra vopselei. Bicicleta te îndeamnă să sari. Sau, dacă ai imaginație, o poți prepara pentru trasee de Freeride, dat fiind faptul că cei de la Rocky Mountain au gândit-o și ca o astfel de alternativă.

Prețul bicicletei este de 2.699$. Prețul cadrului nu a fost comunicat pe moment.

via Rocky Mountain

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − seven =