Acum citesti
Trek Ticket Exchange: armă pentru DirtJump

Pentru 4Cross, DirtJump sau chiar Gravity ne sugerează Trek să utilizăm noul Ticket Exchange 2012. Iar pentru liniștea ta sufletească, află că la proiectarea noului Ticket Exchange, au participat activ Brandon Semenuk și Cam McCaul, dirtjump-eri cu renume.

Față de modelul anului anterior, Ticket a fost schimbat radical. Cadrul nu mai beneficiază de urechi reglabile dar pot fi în continuare înlocuite (pentru singlespeed sau cu ureche pentru schimbător), chainstay-ul este mai lung, gâtul nu mai este conic în schimb, per total, noua versiune pare mai solidă. Pe seat tube apare un suport pentru cablul schimbătorului de foi, ceea ce ne lasă de înțeles că noul Ticket Exchange poate acomoda acum și un angrenaj cu două foi.

Mai mult decât atât, Trek renunță la Fox și montează pe noul model, furca Manitou Circus, lansată anul trecut. Aceasta oferă o cursă de amortizare de 100 mm, se face remarcată prin arch-ul amplasat în partea posterioară a furcii și de asemenea prin utilizarea axului de 20 mm pentru prinderea roții.

Poate fi comandată în mai multe dimensiuni ale cadrului: 13, 14.5, 16 și 17 inci. Despre greutatea lui Ticket Exchange, niciun cuvânt din partea celor de la Trek. Mai multe însă poți afla chiar tu pe trekbikes.com.

via Trek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 1 =