Acum citesti
Norco Club 2012: în oraș, cu stil

Norco nu este faimos doar pentru bicicletele de munte. Peste Ocean, producătorul și-a extins de ceva timp gama de produse, oferind astfel biciclete urbane alături de mountainbike-uri.

Norco Club este o bicicletă de oraș, cu un aer vintage, construită pe un cadru din CrMo. Grupul țintă căruia se adresează noul Club sunt acele persoane determinate să renunțe la automobil în detrimentul bicicletei, aceasta trebuind să le ofere o viteză de deplasare mare în interiorul orașului. Este de asemenea gândită și pentru cei care iubesc escapadele de weekend pe șosea, în afara orașului.

Sistemul de transmisie conține un angrenaj FSA Vero Compact cu două foi (50/34), o casetă cu 9 pinioane Shimano din gama Non Series, dar și un schimbător de foi Shimano Sora sau un schimbător de pinioane Shimano Tiagra.  Anvelopele provin de la Continental, modelul Ultra Sport. Iar dacă tot ne aflăm la capitolul roți, jantele sunt furnizate de Freedom, modelul Racine Elite iar butucii de la Formula, respectiv Shimano.

Disponibil în 5 dimensiuni distincte și cu un cadru care amintește de vechile cursiere, Club este oferit pentru 670 de euro. Detalii complete poți găsi pe site-ul producătorului, la adresa norco.com.

via Norco

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =