Acum citesti
O nouă bicicletă de la Norco cu roți 27.5

În comunicatul de presă, cei de la Norco ne spun că în dezvoltarea noului full suspension de All Mountain, alegerea dimensii roții a fost ultima pe listă. Aceștia s-au axat în primul rând pentru construirea unei biciclete ce oferă performanțe excelente pe traseele pentru care a fost creată.

Geometria a stat în prim plan, iar aceasta variază în funcție de înălțimea cadrului. Rigidității i-a fost acordată atenția cuvenită: headtube-ul este conic, ax Syntace X-12 pentru roata din spate, iar link-ul central este sculptat (și poate fi întâlnit și pe alte modele Norco sub această formă). Toate aceste caracteristici nu ar fi fost puse în valoare de manevrabilitatea scăzută a roților de 29 de inch, iar viteza de rulare nu ar fi fost cea mai bună cu roțile de 26 de inch. Așadar, Norco a ales roțile de 27.5 inch (650B) pentru echiparea noului model.

Deși nu au dezvăluit pe moment denumirea modelului sau caracteristicle sale tehnice, Norco ne pun la dispoziție un film în care poți afla mai multe despre procesul de dezvoltare al acestuia.

via Norco

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 12 =