Acum citesti
Nukeproof Snap Pro 2012

Noul Nukeproof Snap Pro pare a se număra printre cele mai reușite biciclete pentru 4x din 2012. Are toate avantajele de partea sa, atât din punct de vedere al echipării cât și mai ales, din punct de vedere al aspectului.

Snap Pro se bazează pe un cadru din aluminiu 7005, cu o rigiditate crescută în zona headtube-ului și a angrenajului. De asemenea, poți opta pentru o prindere QR de 10 mm sau pentru un ax Maxle 135 pentru roata din spate. Astfel, Nukeproof promite că manevrabilitatea bicicletei în viraje este excelentă și că va reuși să-i impresioneze chiar și pe cei mai pretențioși rideri.

Pentru stepdown-uri fără griji dar și pentru un control sporit este instalată o furcă Rock Shox Argyle cu o cursă de 100 mm. Aceasta beneficiază pe lângă sumedenie de reglaje și de un ax de 20 mm pentru a rigidiza corespunzător roata din față a bicicletei. În echipare regăsim componente de top de la Sram, precum schimbătorul X0 sau angrenajul Truvativ Descendant, completat de un chainguide Truvativ X0.

Roțile provin de la Nukeproof iar ghidonul, Warhead 760 este suficient de lat pentru a oferi un control desăvârșit. Chiar și greutatea totală a bicicletei este una mică pentru segmentul din care face parte, Snap Pro cântărind doar 12.3 kg.

Alte detalii pe nukeproof.com.

via Nukeproof

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 14 =