Acum citesti
Noile biciclete Norco 2013 pentru munte

Canadienii de la Norco prezintă într-un final fotografiile oficiale cu noua bicicletă full suspension cu roți de 27.5 inch, Sight Killer B. Dar asta nu este tot. Norco va avea în 2013 modele noi de biciclete cu roți de 29 sau 26 de inch. Pe scurt, ai de unde alege.

Unul dintre cele mai importante modele ale anului este însă Sight Killer B (foto sus). Este livrat cu suspensii de 140 de mm, are o basculă nou dezvoltată pentru a funcționa cu roți mai mari, iar din echipare fac parte fie un sistem de transmisie XT, SLX sau Deore, în funcție de bugetul pe care ți-l stabilești.

Range Killer B, este bicicleta pentru enduro cu roți de 27.5 inch a canadienilor. Este livrat standard cu o tijă de șa reglabilă de pe ghidon Rock Shox Reverb și cu o configurație de componente compusă din Sram X9/X0 și Race Face, pentru angrenaj.

Norco Shinobi este 29er-ul gamei, un full suspension cu suspensii de 120 de mm. Geometria a fost revizuită pentru 2013, are țeava superioară a cadrului mai scurtă și un angrenaj poziționat mai sus pentru a permite o gardă la sol mai mare.

Tot în gama de biciclete 29er, întâlnim și noul Fluid, cu suspensii de 100 de mm. Deși împrumută design-ul de la bicicletele mai scumpe, acesta este adresat segmentului entry-level, așa cum susțin cei de la Norco.

Aurum este modelul pentru downhill pe care Norco îl propune pentru 2013. Aspectul este modificat, cablurile sunt trase diferit față de modelul precedent și va avea montat lângă headtube două protecții ce vor împiedica furca să lovească în cadru atunci când întorci ghidonul.

via Norco

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + twenty =