Acum citesti
Noul Look 920 Carbon


Revista VeloToutTerrain (VTT) a prezentat fotografii cu noua bicicletă full suspension cu cadru din carbon a producătorului LOOK. Cel mai probabil, numele îți este cunoscut datorită pedalelor comercializate de producătorul francez, însă acesta nu este doar un fabricant de componente ci și de biciclete. Puține ce-i drept, însă în gamă regăsim atât biciclete de munte, cât și cursiere sau biciclete urbane.



Look 920 carbon are un headtube de dimensiuni generoase, pentru a crește semnficativ rigiditatea triunghiului frontal. De asemenea, bascula nu are în dreptul urechilor pivoti, ceea ce reduce din masa generală a acestui model. Iar dacă tot am adus vorba de basculă, aceasta se înscrie în trendul asimetriei, însemnând că cele două țevi inferioare nu mai sunt perfect paralele. Se poate lesne observa chiar și din poză, în plan secund, că țeava inferioară a basculei este mai ridicată decât cea din planul apropiat. Acest design contribuie de asemenea la o rigiditate sporită iar tehnica este împrumutată de la construcția de motociclete.


Dacă arunci o privire atentă asupra părții frontale, vei observa tija de ghidon (pipa) integrată în headtube. Aceasta contribuie la o stabilitate mai mare și de ce să nu recunoaștem și la un aspect mult mai agresiv, aceasta continuând cu succes linia superioară a cadrului ce pornește de la urechile cadrului. Ca dotări, pe bicicletă regăsim o furcă FOX F Series care face echipă cu un amortizor DT Swiss, schimbătoare Sram XX sau anvelope Continental Race King în formatul 2.2.


Alte detalii despre echipare vor cel mai probabil făcute public în cursul acestei luni. Informații despre LOOK, pe lookcycle.com.


via VTT


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =