Acum citesti
Last Herb 160: all mountain și mai mult decât atât

Last Bikes. Nicidecum ultimii atunci când vine vorba de biciclete full suspension. Last Herb 160 este bicicleta potrivită pentru traseele dure de all mountain, enduro sau pentru cele mai ușoare de freeride.

Deoarece Herb 160 împarte aceeași platformă tehnică cu Herb 180, acesta poate fi oricând convertită de la o bicicletă cu suspensii de 160 de mm într-una cu suspensii ce oferă o cursă de 180 de mm. Bineînțeles, prin înlocuirea componentelor care formează suspensia, cei de la Last Bikes oferind un kit de conversie în acest sens. Pentru un control foarte agil, unghiul headtube-ului este ceva mai mic, cei de la Last Bikes declarând că o bicicletă de enduro trebuie să fie pe cât de balansată pe atât de controlabilă.

Suspensia de tip single pivot oferă performanțe remarcabile cu o cursă progresivă, reușind să țină roata de spate lipită de sol dar să se și comporte excelent la sărituri.

Cadrul oferă de asemenea posibilitatea instalării a trei urechi (drop-out) diferite: 142 x 12 mm, 150 x 12 mm sau 135 x 12 mm. Bascula utilizează rulmenți pentru o durabilitate și o rigiditate mai mare. Nu se oferă detalii despre greutatea cadrului.

Mai multe informații pe last-bikes.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =