Acum citesti
Knolly Chilcotin 2012 pentru Enduro

Knolly Bikes este un mic producător cu sediul în Vancouver, care oferă produse exclusiviste high-end nu doar prin construcție ci și prin funcționalitate, celor cu adevărat pasionați.

Ultimul model lansat de canadieni este un cadru full-suspension, pentru Enduro, ce poartă denumirea de Chilcotin. Și nu este deloc greu să-ți dai seama că vorbim aici despre un produs diferit. Chilcotin mizează pe o suspensie diferită, boteaztă Four-by-4 de către cei de la Knolly.

Chilcotin, pe lângă faptul că nu cântărește mult, permite inslaarea unor amortizoare cu dimensiuni generoase. Mai mult, faptul că are o formă compactă, permite chiar și instalarea unui suport pentru băuturi pe țeava inferioară a cadrului.

Knolly declară că tracțiunea pentru urcările tehnice este perfectă iar pentru coborâri există suficiente resurse pentru a face față traseelor dificile. De asemenea, rigiditatea promite a fi la cote înalte.

Mulți dintre voi vor aprecia și clearance-ul oferit de basculă, care permite instalarea unor anvelope mai groase. Cadrul cântărește 3.75 kg inclusiv amortizorul oferit standard,Fox RP23. Cursa de amortizare a basculei este de 150 de mm, pe când pentru partea frontală poate fi utilizată o furcă cu o cursă de 160 sau 170 mm. Este disponibil în 5 dimensiuni și 4 culori și va putea fi achiziționat începând cu luna Iulie 2012.

Detalii pe knollybikes.com.

via Knolly

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 7 =