Acum citesti
Ochelari bifocali de ciclism de la Dual Eyewear

Pentru cicliștii care folosesc în mod regulat ochelari pentru citit când nu se află pe bicicletă, a fi atent la drum sau a citi de pe ecranul ciclocomputerului poate fi o provocare uneori.

Aici intră în scenă ochelarii Dual Eyewear, o pereche de ochelari de ciclism a căror lentile au incorporată în partea de jos o secțiune ce apropie obiectele. Respectiva parte a lentilei focalizează de până la 2.5 ori, în același timp având proprietățile unei lentile rezistente de policarbonat și oferind protecție UV 100%. Pe lângă caracteristicile enumerate, la acest model mai putem regăsi încă un lucru necesar unor ochelari pentru sport, și anume inserțiile de cauciuc, foarte aderente, aflate pe rama lor, în locul unde se face contact cu tâmplele și cu nasul.

Deși perechea celor de la Dual Eyewear nu este prima care a inclus și o lentilă de vedere, aceasta iese în evidență prin prețul recomandat de 49,95$. Poți opta între 3 modele:  V6, S4 și SL2, acesta din urmă neavând rama și în partea de jos a lentilei. Fiecare din cele 3 modele au la rândul lor 3 culori pentru lentile: închise la culoare, transparente și amber, pentru condiții de lumină variabilă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + fourteen =