Acum citesti
Căști Lazer pentru oraș


Unele studii arată că unul din motivele pentru care unii bicicliști nu vor să poarte cască este acela că îi face să arate ciudat. Imaginea contează atât de mult încât unii pur și simplu uită de siguranța și protecția pe care le-o poate oferi o cască în caz de accident. Pentru aceste persoane, cei la Lazer au conceput o gamă mai mult decât atrăgătoare din punct de vedere estetic.



Este vorba de seriile CityZen și One City. Căștile din gama CityZen imită perfect o șapcă cu diferite print-uri. Fie că vorbim de material în carouri sau de unul unicolor, acestea îți vor completa imaginea după principiul urban cool. Au 11 guri de ventilație și cântăresc 430 de grame. În același timp te vor proteja și de ploaie dacă nimerești într-o zi mohorâtă.



Căștile din gama OneCity împing ideea de urban cool mai departe. Poți alege între câteva aspecte extrem de atrăgătoare și cu siguranță există un model și pentru tine. Căștile Lazer OneCity sunt unisex, au 11 guri de ventilație și cântăresc doar 355 de grame.


Detalii complete despre ambele modele găsești pe lazersport.com.


via Lazer Sport


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =