Acum citesti
ABUS lansează noile căști MODROP și MOTRIP, pentru all-mountain!

Producătorul german ABUS îți mărește colecția de căști pentru mtb cu noile MODROP și MOTRIP.

Noua casca bicicleta ABUS MODROP este disponibilă în opt variante de design, iar construcția two-shell-in-mold o face să fie robustă și confortabilă. Potrivirea pe cap se face cu ajutorului sistemului Zoom-Ace. Dacă ai părul lung, sistemul Zoom-Ace a fost gândit în așa fel încât codița de păr să aibă loc să iasă fără probleme în spate.

Reglarea sub bărbie se face, de asemenea, precis, mulțumită sistemului TriVider. Astfel, cu Zoom-Ace și TriVider, noua Abus MODROP este gândită să se adapteze, fără probleme, formei capului tău, oferind nu doar siguranță, dar și confort.

Abus MODROP dispune de aerisire bună, având opt fante frontale și șase la spate. Cele din față sunt protejate cu plasă, pentru a nu permite insectelor să intre accidental. De asemenea, cozorocul este reglabil și gândit să permită spațiu suficient pentru a „parca” acolo inclusiv ochelari mtb tip „goggle”.

Abus MODROP este disponibilă și în două variante îmbunătățite, MIPS (trei culori) și cu senzorul de accident QUIN (două culori). De asemenea, modelele Abus MODROP MIPS sunt compatibile QUIN și pot fi upgradate ulterior.

Abus MOTRIP, fratele mai mic

Împreună cu MODROP, Abus a lansat și MOTRIP. Aceasta este o cască identică, din punct de vedere a formei, dar care nu dispune de elementele suplimentare de siguranță MIPS și QUIN, fiind în schimb disponibilă în șase variante de culori.

Noua Abus MOTRIP este destinată celor care nu ajung prea des pe traseele tehnice, acesta fiind și motivul pentru care casca nu dispune de elementele suplimentare de securitate. Pe de altă parte, Abus MOTRIP dispune de celelalte caracteristici gândite să ofere confort, cum este Zoom-Ace, sistemul de reglare la spate.

Și la Abus MOTRIP, dacă ai părul lung, codița poate ieși prin spate, iar pentru că și aici cozorocul este reglabil pe înălțime, ochelarii goggle au loc să fie parcați dedesubt.

Noile Abus MODROP și MOTRIP sunt disponibile în România prin importatorul oficial HBZ România.

Abus MODROP:

  • Greutate: 310 g (S), 330 g (M), 360 g (L) (+5 g pentru modelele QUIN, + 30 g pentru modelele MIPS)
  • Măsuri: S (51 – 55 cm), M (54 – 58 cm), L (57 – 61 cm)
  • Culori: iced mint, pine green, velvet black, concrete grey, midnight blue, dusky camel, polar white. MIPS: concrete grey, velvet black, metallic copper. QUIN: velvet black, polar white
  • Preț: 450 lei; 600 lei cu MIPS; sensor QUIN: 50 euro

Abus MOTRIP:

  • Greutate: 320 g (S), 340 g (M), 350 g (L)
  • Măsuri: S (51 – 55 cm), M (54 – 58 cm), L (57 – 61 cm)
  • Culori: shiny white, shiny black, pine green, iced mint, concrete grey, midnight blue
  • Preț: 325 lei
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 5 =