Acum citesti
Noua cască TorchOne transformă noaptea în zi cu panourile mari, luminoase, LED

Torch Apparel sunt cunoscuți pentru echipamentul „supradimensionat” de iluminat integrat în echipamentul lor pentru ciclism. Modelul inițial Torch T1, a dat startul „modei” panourilor mari cu LED, integrate în casca bicicletă. Acum, compania revine cu un nou model, TorchOne, disponibil momentan pe Kickstarter.

Cu ce e diferită noua cască? La fel ca și modelul mai vechi T1, noul model dispune de LED-urile integrate, doar că de data asta, luminile pot fi detașate. Avantajul este că pe de o parte poți purta o cască mai ușoară, când luminile nu sunt necesare, iar pe de altă parte fără panourile LED, ventilația prin cască este mai bună.

Noua cască are o greutate anunțată de 266 g, fără lumini, sau 382 g cu luminile instalate, aceste greutăți permițându-le celor de la Torch Apparel să spună că noul model este „cea mai ușoară cască din categoria ei”.

Panoul de iluminare cu LED oferă iluminare la 360°, iar funcționarea este asigurată de acumulator reîncărcabil prin USB. Mai mult, sistemul de prindere al panourilor de iluminare va oferi, în viitor, posibilitatea atașării și altor accesorii, cum ar fi suport pentru action cam, cozoroc mtb, husă de ploaie etc.

Casca TorchOne este oferită, pentru început, prin proiectul Kickstarter, livrarea fiind estimată pentru martie 2021. Dacă îți rezervi casca prin Kickstarter, prețul este de 109$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 16 =