Acum citesti
Merida lansează noua cască pentru mtb, Pector ME-1

Nou pentru sezonul 2020 este casca Merida Pector ME-1. Pentru acest model, Merida a încheiat un parteneriat cu producătorul german de căști KED, împreună cu care a dezvoltat acest nou model, Pectr ME-1. După forma pe care o are și suprafața mare de acoperire și protecție, noua Pector ME-1 este adresată mai mult disciplinei mtb-trail și enduro și mai puțin mtb cross country.

Noua Merida Pector ME-1 dispune de două tehnologii folositoare pe traseu, mai precis sistemul de strângere BOA și sistemul MIPS de protecție la rotație a creierului. Cele două sisteme sunt gândite să funcționeze perfect împreună, pentru a oferi protecție maximă la nevoie, dar și confort.

La interior, casca este construită din EPS, ce oferă amortizare maximă în caz de impact. Sistemul MIPS (Multi-directional Impact Protection System) mărește și mai mult protecția, oferind atenuare semnificativă a forțelor de rotație a capului în cazul unei coloziuni.

Sistem sofisticat de aerisire

La noua Merida Pector ME-1, cozorocul este gândit în așa fel încât să ghideze aerul spre interiorul căștii, spre canalele interioare. Merida spune că acest sistem garanteaza flux optim de aer chiar și pe caniculă.

Cozoroc reglabil

Cozorocul noii Merida Pector ME-1 are trei poziții în care poate fi reglat. în acest fel riderul poate pune ochelarii tip goggles pe cască, atunci când nu îi folosește. De asemenea poate alege și unghiul preferat al cozorocului, în funcție de lumina venită de la soare.

Potrivită și pentru biciclete electrice

Merida Pector ME-1 dispune de zonă extinsă de protecție în zona tâmplelor și gât, îndeplinind astfel condițiile de siguranță NTA 8776 pentru bicicletele electrice și pedelec.

Închidere Fidlock

Catarama de închidere la noua Merida Pector ME-1 este „Fidlock”. Asta înseamnă că acționarea ei se poate face cu o singură mână, pentru confort total.

Preț și disponibilitate în România

Merida Pector ME-1 este disponibilă în două mărimi – M: 52-58 cm / 350 g și L: 58-61 cm / 370 g și două culori: negru sau gri-negru. Prețul anunțat este de 549 lei, iar în România este disponibilă începând cu data de 3 august, prin importatorul BikeFun.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 18 =