Acum citesti
Home Bicycles – un nou producător francez


Urează-le bun venit pe piață, francezilor de la Home Bicycles, care și-au început activitatea în urmă cu doi ani. Totul a pornit de la ideea a doi pasionați de mountainbike și tehnică, Cyrille și Bruno, care s-au decis să construiască un cadru propriu pentru trasee extreme. Teoria a fost simplă: crearea unui MTB solid și pe cât se poate, cu subansamble și cu segmente de cadru produse în Franța.



Până în clipa de față, micul producător francez oferă doar un singur cadru, pentru Enduro. De menționat este faptul că fiecare client poate specifica din start unghiurile și dimensiunile cadrului, astfel încât acesta să se potrivească perfect necesităților sale. Pentru a intra în posesia unui cadru Home, mulat pe nevoile tale, va trebui să scoți din buzunar 2.250 de euro, sumă care acoperă și un amortizor FOX RP23 Kashima. Modelul Home Revolver va putea fi comandat în curând și online.


Pentru anul viitor, cei doi francezi plănuiesc lansarea unui model full suspension pentru all mounatin, ce va beneficia de o cursă de 140 de mm.


Informații despre Home Bicycles găsești momentan doar pe pagina lor de Facebook.


via Home Bicycles


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 3 =