Acum citesti
Giro prezintă casca universală de șosea Synthe

Inovația companiilor în materie de căști pare a avea mai puține limite decât am crede, mai ales acum când Giro a lansat Synthe, un model care, spun creatorii săi, se comportă mai mult decât bine din toate punctele de vedere.

synthe

Synthe reprezintă tentativa Giro de a integra design-ul aerodinamic într-o cască potrivită etapelor lungi, adică una care să exceleze în materie de confort și de ventilație. Pornind de la modelul 100% aerodinamic Air Attack, compania producătoare a adus câteva modificări, în speță găurile de ventilație, însă a păstrat în mare forma sursei de inspirație. Astfel, Synthe nu depășește Air Attack în materie de reducere a frecării cu aerul dacă ne referim la valori absolute, însă se apropie de acestea și, printre căștile convenționale de șosea, se distinge ca fiind cea cu cel mai bun coeficient aerodinamic.

Cifrele oficiale privind performanțele aerodinamice nu au fost înaintate, însă Giro spune că succesul noului model este doar o chestiune de timp. Și șansele ca ei să aibă dreptate sunt considerabile, nu doar grație trăsăturile aerodinamice, ci și deoarece Synthe cântărește 234 de grame (mărime M), are 19 găuri de ventilație și dotarea standard include și o plasă împotriva insectelor, pe lângă bureții antibacterieni.

Sursa: Giro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 3 =