Acum citesti
Turul Australiei pe e-bike

La data de 1 ianuarie 2012 a debutat cea mai crâncenă încercare la care este supusă o bicicletă electrică. Maximilian Semsch a pornit din Sydney cu scopul de a a face turul Australiei, adică să acopere o distanță de circa 18.000 de kilometri. Toată călătoria va fi surpinsă pe peliculă urmând a se realiza un documentar din respectivul material.

Expediția intitulată What a Trip – Around OZ se desfășoară într-unul din cele mai călduroase începuturi de an pe care le-a avut țara de la Antipozi în ultimele decenii. Majoritatea traseului va fi parcurs pe National Highway No 1, care este cea mai lungă autostradă din lume. Max Semsch va trece prin 3 zone de fus orar și tot atâtea tipuri de climate!

Bucla de 18.000 de kilometri va fi cel mai solicitant test la care a fost supus vreodată un e-bike. Maximilian Semsch va folosi o bicicletă electrică Haibike EQ Trekking, echipată cu sistem de transmisie Bosch eBike și cu butucul NuVinci N360 cu transmisie continuu variabilă.

Aventurierul va difuza săptămânal un rezumat al ultimelor zile ale călătoriei sale pe pagina www.what-a-trip.de. Dar Max nu va fi singur de-a lungul impresionantului său drum. El va fi acompaniat de Marion Fahl și un cameraman profesionist, însă a lansat o invitație localnicilor din orașele pe care le va străbate de a-l insoți o parte din călătorie. Germanul nu se află la prima expediție de acest gen, el mai realizând filmul What a trip – with 15 km/h to the end of the world despre călătoria sa din Munchen până în Singapore.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − 2 =